Persoonlijk tintje

New Look • Borduurstudio

PERSOONLIJK TINTJE

New Look Borduurstudio

Borduren is kiezen voor duurzaamheid

Bij New Look doen we precies wat onze naam al zegt; wij geven uw kleding een hele nieuwe look.

Een soort make-over zogezegd. Daar knapt iedereen van op! Dus geen saaie polo’s of duffe petjes meer, maar (bijvoorbeeld) uw bedrijfskleding in frisse kleuren met kwalitatief hoogwaardig borduurwerk. Hierdoor valt het niet alleen op, maar het blijft ook mooi na het wassen.

Wat gebeurt er bij een borduurstudio?

How it all came to be…

Wij borduren logo’s, teksten en afbeeldingen op diverse soorten textiel. We denken verder dan de handdoek, kleding en caps, omdat wij samenwerken met textiel-en zeefdrukkerij Ulti Print.

De mogelijkheden zijn hierdoor uitgebreider dan u denkt! Heeft u een origineel idee, maar weet u niet hoe u dit kunt realiseren? Neem contact met ons op! Samen kunnen we de mogelijkheden bekijken en anders een passend alternatief aanbieden.

Waarom borduren?

Professioneel en Snel

Oma die gezellige, knusse kruissteekjes op een merklap maakt. Dat is het beeld wat mensen bij borduren hebben. Maar dat is niet zoals wij bij New Look Borduurstudio te werk gaan! Borduren gaat tegenwoordig niet meer met naald en draad, maar met moderne digitale machines. Hierdoor zijn de teksten en afbeeldingen niet alleen uiterst precies, maar bent u ook nog eens verzekerd van een optimale kwaliteit!

Ook zult u ervaren dat het textiel na het wassen nog altijd een frisse en professionele uitstraling heeft. Borduren is kiezen voor duurzaamheid en uiteindelijk scheelt het u dus ook in de portemonnee.